De lekkerste koffie van Druten.

Koffie is de meest favoriete drank ter wereld. Het maakt niet uit waar je bent, overal kun je genieten van een kopje koffie. Maar bij Cappuccino Enzo is het wel een héél erg lekker kopje koffie. Maak een keuze uit een heerlijke cappuccino, espresso, latte macchiato, koffie verkeerd, een sterke kop koffie of juist een wat fris/zoetere koffie…

Naast het serveren van koffie verkopen wij ook losse bonen. We hebben verschillende soorten in ons assortiment. Standaard zijn deze verpakt in zakken van 500 gram of een kilo. Maar wilt u eerst experimenteren of een kleinere verpakking cadeau geven, dan is dat geen probleem. Wilt u de koffiebonen liever gemalen hebben voor de zetmethode die u gebruikt… ook dat doen we met plezier.

Voor Cappuccino Enzo is er met speciale zorg een aantal blends gemaakt. Een blend is gemaakt van verscheidene koffiebonen uit verschillende streken of plantages die gecombineerd worden met elkaar. Hierdoor krijg je een unieke smaak. De koffies zijn zacht en hebben een mooie smaakopbouw van fris en kruidig tot medium en sterk. Wij zijn trots op deze smaakbeleving, kom het proeven.

BRASIL

Dit is een Braziliaanse koffie die is samengesteld uit 2 van de meeste bekende koffieregio’s Santos en Cerrado in Brazilië.  Dit is een geliefde koffie met smaken van chocola en noten. Een heerlijke koffieboon voor een cappuccino of espresso.

CLASSIC

Een volle en licht kruidige koffie voor mensen die van een wat krachtiger koffie houden. Deze koffie doet je denken aan hoe deze vroeger werd gezet. De koffie heeft smaaktonen van specerijen, cacao en karamel.

SWEET

Een koffieblend, zacht van smaak maar met een goede stevigheid. Bovendien met zijn frisse/zoete smaak, een echte allemans vriend. Deze koffie komt uit Brazilië, Honduras en Colombia, met smaken van melkchocola, macadamianoot,  zoete kandijsuiker en frisheid van rood fruit. Een perfecte koffie om de hele dag door te drinken.

GUATEMALA

Door een groot publiek geliefde koffie. Zachte koffie uit Guatemala. Hier proef je melkchocolade en honing, gecombineerd met rode en zwarte bessen. Door zijn zoete tonen is deze unieke koffie de moeite waard om te drinken.

INDIA MYSORE

De India Mysore staat bekend om zijn kruidige en stevige smaak. Een volle koffie  met smaaktonen van cacao, pure chocola en specerijen. De diepe en sterke aroma´s zijn zeer geschikt voor de sterkere koffiedrinker.

Thee

Thee drinken is een beleving bij Cappuccino Enzo.

Exotische geuren en vernieuwende smaken, uniek bij u aan tafel gepresenteerd.

Onze thee vindt zijn oorsprong in Sri Lanka. Hier wordt gewerkt met de lokale organisatie “Ceylon Tea Bush” om de de beste thee naar Nederland te brengen.

Het gehele productieproces vindt plaats op Sri Lanka, wat natuurlijk ten goede komt aan de lokale economie. U kunt genieten van eerlijke, pure thee.

En tegelijkertijd steunt u “Carelanka”, een nederlandse stichting die in Sri Lanka projecten ondersteunt, waarin mensen met een beperking de hoofdrol spelen.

Bij Cappuccino Enzo vindt u vertrouwde theesoorten maar ook nieuwe of seizoens smaken. U kunt zelf ruiken, proeven en beleven.

Wij serveren de thee aan tafel maar verkopen ook losse thee in zakjes voor thuis. Mocht u niet kunnen kiezen, dan maken we een proefpakketje zodat u rustig thuis kunt proberen wat lekker is.

Van de zakjes losse thee kunnen we ook hele leuke cadeaupakketjes maken. Bijvoorbeeld in combinatie met een theepotje of wat lekkers.